Roqué Agustí, S.L., és una empresa familiar fundada al 1970. Dedicada a la venda i subministrament de pintures, en especial la marca catalana TITAN-TITANLUX, complements i altres materials del sector.

Desde el passat 1999, l'empresa va ampliar el local traslladant-nos, del carrer de Girona on teniem una petita botiga , a la Ctra. de Palamos, a una zona mes amplia.

El nostre local presenta una combinació de decoració rústica i moderna. L'estructura en sí de l'edifici era una antiga fàbrica de taps de suro construida cap a finals del 1800, a base de pedra i bigues de fusta. Nosaltres l'hem adaptada per a l'ús de venta.

La façana exterior és de fàcil veure, gràcies a la gran portalada que amb ella firma amb el nom nostre (Roqué Agustí), que una vegada oberta cobreix la part dreta de la paret. També s'aprecia una banderola vertical d'uns 3 metres d'alçada amb el nom de PINTURES, situat a la façana esquerra sobre l'aparador. L'entrada principal a la botiga a la part esquerre del local.

Tota la part central formada per una rampa d'accés i una gran superficie feta de porlant en forma de paviment d'adoquins. Aquest gran espai facilita accés a tota persona, sigui client o transportista. A la part esquerre del pati anomenat anteriorment, trobarem un portxo que utilitzarem per aparcar el vehicle, facilitant així una carrega de gènere sense perill de trànsit .

La nostra especialitat és la pintura. Distribuim la marca coneguda TITAN-TITANLUX, tan al detall com a l'engròs. Gamma de pintures orientada al Professional, al particular, a l'industrial i a l'artista de quadres i manualitats. Tota manera també els podem oferir una amplia selecció de complements.

Esperem la vostra visita!

GALERIA DE FOTOGRAFIES
Façana Exterior
         
         
Entra al Facebook de Roque Agusti
AVIS LEGAL- PINTURES - EXCLUSIVES I SUBMINISTRAMENTS
Cercador